Magical Whimsy


Magical Whimsy. Deze trend gaat over drama, kracht en moed samen met een twist van imperfectie.

Whimsy komt in onverwachte contrasten, extreme proporties en dramatische silhouetten. Er is hier een kostuumachtig gevoel, maar het kijkt altijd vooruit, nooit terug, met een fris, modern ethos; vintage vormen geaccentueerd door korte, scherpe, hoekige snitten in koele tinten van blond.

 

"Magical Whimsy is een eigentijdse draai aan die soft-focus Victoriana die altijd in de mode komt op momenten van uitdaging en verandering."

 

Back to Classics


Back to Classics. Een trend die geworteld zit in klassicisme en een liefde heeft voor eenvoud, evenwicht en modernisme.

Er is een hele #nieuwevrouwelijkheid op de catwalk, geworteld in klassicisme en liefde voor eenvoud, evenwicht en modernisme. De huidige kijk op een traject dat begon met Dior's legendarische New Look omarmt een ingetogen zelfvertrouwen, moeiteloos en toch verzorgd, onbeschaamd verzekerd, met prachtig geknipt, glanzend, glad haar in ombré tinten van zachte, natuurlijke en weelderige chocolade.

 

"Back to Classics herdefinieert moderne vrouwelijkheid met een knipoog naar het verleden en een blik op de toekomst, een nostalgie naar klassicisme en elegantie opnieuw gedefinieerd voor vandaag."

Artful Feeling


Artful Feeling is een verhaal wat helemaal gaat over individualisme en zelfexpressie. Denk groot met deze trend.

Met creativiteit op onze mouw, verschuiven we naar handwerk en inkttechnieken in fragiele bloemen die meer spreken over textuur en verfraaiing dan over eenvoudige afdrukken. Het is een freestyle, dromerige abstracte geest die de ambachtsman viert. Artful Feeling kiest voor eenmalige dingen boven massaproductie, hand boven machine, en het draait allemaal om het individu en zelfexpressie. Voor het haar, krullen en volume zijn er in overvloed in zacht wisselende tinten rood, goud en beige.

 

"Artful Feeling is afgestemd op de eigenzinnige esthetiek van de ambachtsman, een uniek ethos dat altijd met de hand wordt gemaakt."

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: