POP & PLAY

Lachen, zingen, dansen. Zie het, zeg het, voel het – de kracht van vreugdevolle expressie. Pop & play gaat over het op zijn kop zetten van conventies, een leven van ongebreidelde vreugde en positiviteit, afgeleid van artistieke expressie. Pop & play omarmt de voordelen van het loslaten van je remmingen en het samenkomen als een gemeenschap om een gezamenlijk leven te leiden vol kleur dat een gevoel van optimisme inspireert.

COLLEGIATE

Denk aan de jaren ’90. Denk grunge. Herinterpreted. Denk moderne academie. Denk de rebel in jezelf. Je vindt de wortels van collegialiteit binnen de jeugdsubcultuur, waar niche-nostalgie een overheersend thema is. Het gaat niet alleen om een bepaalde look of haarstijl; het gaat om een houding, een reeks weloverwogen tegenstellingen: een speelse prepiness tegenover een rebels randje, een cynisme tegenover maatschappelijke normen en verwachtingen. Collegiate boort de vrijheid van de jeugd aan.

HOMECORE

Homecore legt de nadruk op het omarmen van de wereld voor uw deur. Naar binnen te kijken om vooruit te komen. Thuis zien als een toevluchtsoord, een veilige ruimte. Een plek om te koken en te verzorgen, om tijd door te brengen met familie en vrienden. Homecore staat voor duurzaamheid en persoonlijke verantwoordelijkheid, hergebruik en hergebruik waar mogelijk.