Once Upon A Time
Once Upon A Time vertelt het verhaal van het verleden en de toekomst – van nostalgie die hergebruikt wordt vandaag

 

 

In soft focus nostalgie, dromerige lichte spikkles over optische patronen, geometrie en strepen, over mooie ogen en prachtig, moeiteloos haar. Van een tijd waar het voelde zoals een bom van technikleur de wereld van grijs naar een wondermooi land voor vrije geesten transformeerde, zelf-uitgesproken mensen en individuen.

 

Dit is retro heruitgevonden – het is hedendaags, sexy, vrouwelijk en maakt echt een statement over individualiteit, maar gefilterd door een zwoele, nostalgische en heel Americana lens. Het is een levendige herinnering, gemaakt voor vandaag.

Everyday Decadence
Everyday Decadence viert structuur, vorm en genderfluïditeit, met comfort in beperkingen en rijkdom op het einde

 

 

Helemaal opgemaakt maar nergens om naartoe te gaan, dit verhaal gaat volledig over chillen en gesprekken in overdreven silhouetten, luxueuze afwerkingen, felle zure accenten, krachtige pastels en hendendaagse gender fluïditeit. Duivengaten zijn saai, dus we zijn allemaal vrij om te zijn wie we willen zijn in een moedige nieuwe tijd van understatement.

 

Er is iets mooi, levendig en echt aan deze trend, het is opvallend en niet bang, iedereen is vrij om te zijn wie ze willen zijn en niemand interesseert zich in de labels van vroeger.

Dark Romance
Dark Romance representeert een magische wereld vol met tovenarij en illusies, met kracht in de fragiliteit, rijkheid in versieringen, mysterie in de doorzichtigheid en schoonheid in alles

 

 

Een duisternis valt, die zorgt voor mysterieuze schaduwen die bedriegen en verleiden. Deels paranormaal, deels romantisch, spreekt deze trend een ondermijnende betovering uit die iedereen die het ziet betovert. Met magische lagen van de versiering, weelderige betoverde werelden van donkere doorzichtbaarheid, duistere brokaat, inktzwarte bloei, ongestructureerde vormen en een rebelse geest in het donker.

 

Dieptes glanzen, zodat als het allemaal donker en zwart is vanop een afstand, maar als je een betere kijk neemt, zal je zien dat er regenboogkleurige ondertonen van violet, petrolium blauw en mauves in schokkerige onafgewerkte lagen met attitude aanwezig zijn.

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: