TREND 1

RANDOM REBEL

 

Fashion Richting
De ondergrondse club cultuur komt naar boven voor een eclectische statement voor elke dag. Hoge impact en intense kleuren komen samen met krachtige prints, heldere metallic en veel decoratieve details terwijl de texturen extreem zijn.


Kleurrichting
Met IGORA ColorWorx hebben we een compleet nieuwe realiteit in kleur gecreëerd. Super felle en turbo accenten maken krachtige kleuren voor een nieuw tijdperk aan kleurintensiteit.


Styling Richting
Ideaal voor kortere stijlen, deze trend benadrukt extreme texturen, gebroken randen en gevederde afwerkingen, perfect voor het creëren van bewegingsillusie op felle kleuraccenten.

 

TREND 2

REAL ME

 

Fashion Richting
Een nonchalante stijl maakt een understatement in gedempte tinten, geborsteld goud, minimalistische verpakking, een zachte touch en neutrale tinten.


Kleurrichting
Vind natuurlijke koelte in elke nude schakering - gladde, glanzende, pure 'naked' tinten met elke natuurlijke look. Houd het glad of voeg meer of minder volume toe naargelang jouw stemming.

 

Styling Richting
Naturel zijn vergt tijd en geen make-up is niet hetzelfde als opstaan en wegwezen - maar betekent een nette look creëren. Vrij vliegend haar met subtiele bewegingen komt met gemak overeen met authentieke - 'dit is ik' - gevoel.

 

TREND 3
BEYOND BORDERS

 

Fashion Richting
De modewereld is pas gek geworden op megacurls. De 'big hair, don't care' trend heeft al jarenlang momentum in de straten, bars, nachtclubs, festivals en op sociale media verzameld.


Kleurrichting
Knallende, schilderachtige prints, gekke jade en karmijn oorbellen, goud met felle kwasten - zelfs het ruitenmotief wordt uitgenodigd op het tropisch feest.

 

 

Styling Richting
Iedereen met krullen toont wat ze hebben. Iedereen die recht haar heeft wil een stuk van de golvende actie. De nieuwe krul is natuurlijk, luid en trots.

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: